Σανατόριο Πάρνηθάς

Κοντά στην κορυφή της Πάρνηθας υπάρχει όπως ξέρουμε όλοι το Καζίνο Mont Parnes , γύρω στα 100 μέτρα υπάρχει το Σανατόριο της Πάρνηθας έχει πάει αμέτρητος κόσμος εκεί και όλοι είπαν την δικιά τους ιστορία.

Μία ομάδα 10 ατόμων μαζί και εγώ είχαμε πάει για μια μικρή επίσκεψη στο Σανατόριο της Πάρνηθας το οποίο πριν χρόνια λειτουργούσε σαν νοσοκομείο. Φτάσαμε γύρω στις 10 και 30 το βράδυ εξοπλισμένοι με φακούς και με κοντάρια. Μόλις φτάσαμε κάναμε 2-3 γύρους γύρω από το τεράστιο κτήριο το οποίο δεν ήταν και τόσο γερό , η εικόνα εξωτερικά ήταν κάπως περίεργη και ψιλοανατρίχιαζες. Μπήκαμε μέσα και χωριστήκαμε σε 2 ομάδες , εμείς πήγαμε απο την αριστερή πλευρά του κτηρίου και οι υπόλοιπη από την δεξιά μεριά.

Ανεβήκαμε τις σκάλες και εξερευνούσαμε ότι βρίσκαμε και ότι βλέπαμε , προσπαθούσαμε σε μερικά πράγματα να βρούμε λογικές εξηγήσεις αλλά σε μερικά σημεία δεν μπορούσαμε να εξηγίσουμε κάτι.

Βρήκαμε διάφορα βιβλία από ασθενείς της τότε εποχής , κεριά παντού όπως επίσης και διάφορα «σχέδια» μαύρης μαγείας , λογικά απο σατανιστές οι οποίοι πάνε εκεί συχνά. Η άλλη ομάδα βρήκε κάποια κόκκαλα ήταν από κάποιο σκυλί αλλά σε κάποιον όροφο βρήκαν σχέδια μαύρης μαγείας στο πάτωμα και στο ταβάνι και σε κάποια κρεββάτια αλυσίδες.

Καθώς κατεβέναμε τραβάγαμε φωτογραφίες σε διάφορα σημεία , εκεί που περιμέναμε τους υπόλοιπους ακούμε ουρλιαχτά και φωνές από εκείνους , ήρθαν αναστατομένοι και τρομαγμένοι επειδή άκουγαν αλυσίδες να σέρνονται και ψιθυριστά να μιλάνε πολλοί.

Στις φωτογραφίες που εμφανίσαμε είδαμε άσπρες σκιές σαν να περνάει κόσμος από τριγύρω μας και μείναμε με ανοιχτό το στόμα.

Όπως και πάρα πολλοί που πάνε για αυτόν τον λόγο εκεί έχουν δεί και έχουν ακούσει πολλά.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: